GREEN PEEL®
THE POWER OF NATURE

Green peel er en medisinsk utviklet peeling, med 100 % naturlige virkestoffer. En Green Peel gir huden din en skikkelig treningsøkt som optimaliserer huden din fra innerst til ytterst for å gi den økt styrke, spenst og sunnhet.

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynkebehandling med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.

HUDFORBEDRING
Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

NATURLIG
Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyptvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer med beroligende/helende/regenererende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Jeg bruker kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer

Heliocare logoDr dennis gross logodr Med Christine Schrammek logoRebiome logocolorscience logo

Noen av fordelene med en Green Peel®

URTENES KRAFT
Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk, næringsrikt, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ” treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden.

Urtenes peeling effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonsevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag.

GLØD OG GNISTRING
Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel® behandlingene, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. 

SENSITIVISERT HUD
Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ‘så’ effektiv behandling og samtidig styrke huden. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud med en sterkere hudbarriere de ikke trodde var mulig. Dette er høyaktuelt i dag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

En sensitivisert hud skal kun ha den letteste Green Peel® behandlingen. Ved jevnlige Green Peel® Fresh Up behandlinger og bruk av Dr. Schrammek hjemmeprodukter som styrker sensitiv hud, blir hud og hudbarriere gradvis sterkere. Etter hvert tåler huden sterkere og dypere Green Peel® behandlinger.  

STERK HUD I BALANSE MED POSITIVE LANGTIDSRESULTATER
Jevnlige treningsøkter med Green Peel® sammen med Dr. Schrammeks hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Trening og balanse er begreper som er helt sentrale for alle Dr. Schrammek terapeuter og sentral for å oppnå positive langtidresultater.

HJEMMEPRODUKTER
Hjemmeproduktene etter en Green Peel® har en svært viktig betydning for resultatet av behandlingen. Produktene er blitt utviklet gjennom grundig forskning på hva huden trenger for å oppnå de unike resultatene og bidrar til at huden blir minimalt stresset.

Hjemmeproduktene har en sterk beroligende virkning samtidig som de bidrar til at de unike urtene har lengre virkningstid i huden. I tillegg tilføres huden viktige nærende, oppbyggende, strykende virkestoffer, som i tillegg er beskyttende og fuktbalanserende. Dette er svært viktig for at resultatet optimaliseres på en effektiv og trygg måte. En optimal stimulering med minimal belastning. Denne kunnskapen bygger Dr. Christine Schrammek Drusio sin filosofi på. For å oppnå de utrolige og unike langtidsresultatene, med økt spenst, volum, styrke og vedvarende balanse brukes Dr. Schrammek hjemmeprodukter mellom jevnlige Green Peel® behandlinger.

PRISVINNER
Green Peel® er en prisvinnende behandling. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. I Norge har Green Peel® fått mye oppmerksomhet og omtale av uavhengige media.

Noen av mine fornøyde kunder

"Jeg kan varmt anbefale å gå til Benedikte og bemyskincare! Benedikte er dyktig, svært nøye og man føler seg godt ivaretatt."
Author photo
Marianne
Hentet fra Facebook
"Anbefaler virkelig Benedikte og bemyscincare. Her får man behandlinger av super god kvalitet!"
Author photo
Ellen Kristine
Hentet fra Facebook
"Benedikte og bemyskincare anbefales på det sterkeste. Jeg har vært hos Benedikte flere ganger for ulike behandlinger og er alltid fornøyd"
Author photo
Tea
Hentet fra Facebook
"Opplever at Benedikte er veldig behagelig og har et godt kundefokus. Føler huden får en enorm glød etter behandlingen."
Author photo
Marita
Hentet fra Facebook

Bli med i kundeklubben 🤍

Fyll inn din beste e-post under for å motta varsler om tilbud og nyhetsbrev.