Skinbooster Belotero Revive

Skinbooster fra Belotero med både glyserol og hyaluronsyre øker fuktigheten i huden innenfra, forbedrer hudkvaliteten, øker hudens fasthet og elastisitet, reduserer fine linjer, jevner ut hudtonen og demper rødhet.

Resultatet? - En glødende hud - selv uten sminke. Med Belotero Revive får man en optimal integrasjon i huden og dermed et naturlig og holdbart resultat. Skinbooster fra Belotero er ikke for de som ønsker volum, men for de som vil oppnå en glattere hud med forbedret hudkvalitet.

Før behandlingen vil du få tilsendt en melding via journalsystemet Huubro med informasjon og noen skjemaer som må fylles ut før timen.
Belotero sertifisert hudpleie klinilkk

Jeg bruker kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer

Heliocare logoDr dennis gross logodr Med Christine Schrammek logoRebiome logocolorscience logo
Smilende person etter en behandling med Skinbooster Belotero Revive

Belotero Revive ble kåret til "Best injectables skin booster" på AMWC Awards i Monaco 2022!

Behandlingen består av mange små injeksjoner med tynn nål fokusert på nedre del av ansiktet. Etter behandlingen vil du få en kjølende fuktighetsmaske.

Behandlingen anbefales å gjentas etter ca 4 uker for optimal effekt. For å opprettholde resultatet anbefales å ta en “vedlikeholdsbehandling” etter 6 mnd. Antall behandlinger avhenger av huden din og hva du ønsker å oppnå.

Med Belotero Revive vil huden langsomt styrkes og hudkvaliteten bedres pga økt kollagenproduksjon. Dermed vil det oppleves at hudkvaliteten blir bedre 3-12 mnd etter behandlingen.

Etter behandlingen: Det kan oppstå små hevelser og blåmerker i behandlingsområdet de nærmeste dagene etter en behandling. Dette er helt normalt og eventuelle blåmerker kan sminkes bort dagen etter behandlingen.

Noen av mine fornøyde kunder

"Jeg kan varmt anbefale å gå til Benedikte og bemyskincare! Benedikte er dyktig, svært nøye og man føler seg godt ivaretatt."
Author photo
Marianne
Hentet fra Facebook
"Anbefaler virkelig Benedikte og bemyscincare. Her får man behandlinger av super god kvalitet!"
Author photo
Ellen Kristine
Hentet fra Facebook
"Benedikte og bemyskincare anbefales på det sterkeste. Jeg har vært hos Benedikte flere ganger for ulike behandlinger og er alltid fornøyd"
Author photo
Tea
Hentet fra Facebook
"Opplever at Benedikte er veldig behagelig og har et godt kundefokus. Føler huden får en enorm glød etter behandlingen."
Author photo
Marita
Hentet fra Facebook

Bli med i kundeklubben 🤍

Fyll inn din beste e-post under for å motta varsler om tilbud og nyhetsbrev.