Medisinsk hudpleie (kjemisk peel)

Ved kjemisk peel brukes stabiliserte hydroksisyrer og A-vitamin i ulike styrker. Virkestoffene har en Ph-verdi som er lavere enn hudens egen og lager en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Peelingene har ulik styrke og ulike ingredienser og tilpasses din hudtype og hudtilstand. En kjemisk peel øker cellefornyelsen i huden din slik at nye, friske celler kommer frem til hudoverflaten.

Fine linjer, størrelsen på porer, sorte prikker og pigmenteringer kan bli redusert og du får en flott glød. En kjemisk peel kan være hensiktsmessig innimellom uansett hva man ønsker å forbedre med huden sin.
Bilde som av dame med glans 
i huden etter en Skinbooster Belotero revive behandling

Jeg bruker kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer

Heliocare logoDr dennis gross logodr Med Christine Schrammek logoRebiome logocolorscience logo
Bilde av en kjemisk peel behandling

En hudpleiebehandling med kjemisk peel kan:

- gi en jevnere hudoverflate og bedre hudstruktur
- øke blodsirkulasjon og får cellene dine til å jobbe
- øke fuktighetsnivået i huden
- redusere hudaldring
- rense opp i porer og fjerne talg og utbrudd
- gi en varig og sunn glød

Ingrediensene jeg bruker er skreddersydd til din hud og gir cellene din en boost, slik at de jobber mer aktivt igjen. Ved å unne seg en medisinsk hudpleiebehandling med jevne mellomrom vil du dermed få en langt bedre hudkvalitet.

Før behandlingen vil du få tilsendt en melding via journalsystemet Huubro med informasjon og noen skjemaer som må fylles ut før timen. Under behandlingen vil noen oppleve litt svie og varmefølelse. Dette vil kjøles ned med en ansiktsmaske.

Noen dager etter behandlingen vil noen oppleve lett stramhet og flassing i ansiktet. Behandlinger jeg gjør har generelt lite eller ingen “nedetid”. I dagene etter behandlingen er det viktig å følge rådene du får fra din behandler. Du vil få med deg et informasjonsskriv med råd og oppfølging etter behandlingen. Solkrem bør brukes i 14 dager etter behandlingen og helst hver dag.

Noen av mine fornøyde kunder

"Jeg kan varmt anbefale å gå til Benedikte og bemyskincare! Benedikte er dyktig, svært nøye og man føler seg godt ivaretatt."
Author photo
Marianne
Hentet fra Facebook
"Anbefaler virkelig Benedikte og bemyscincare. Her får man behandlinger av super god kvalitet!"
Author photo
Ellen Kristine
Hentet fra Facebook
"Benedikte og bemyskincare anbefales på det sterkeste. Jeg har vært hos Benedikte flere ganger for ulike behandlinger og er alltid fornøyd"
Author photo
Tea
Hentet fra Facebook
"Opplever at Benedikte er veldig behagelig og har et godt kundefokus. Føler huden får en enorm glød etter behandlingen."
Author photo
Marita
Hentet fra Facebook

Bli med i kundeklubben 🤍

Fyll inn din beste e-post under for å motta varsler om tilbud og nyhetsbrev.