Microneedling (Dermapen)

Med microneedling lager man en kontrollert skade i huden ved hjelp av nåler som føres over huden ved bruk av f.eks Dermapen. Det stimulerer hudens egen reparasjonsprosess som igjen fører til økt dannelse av kollagen og elastin.

En microneedling behandling kan gi deg:
- en generell hudforbedring
- oppstramming av huden
- en glødende hud
- redusere pigmentering
- stimulerer kollagen/elastin produksjon
- jevner ut fine linjer/rynker
- redusere porer
- redusere arr

Jeg bruker Dermapen i alle microneedling behandlingene. Dermapen kan stilles inn på ulike nålelengder, slik at den tilpasses din hudtilstand og hva man ønsker å jobbe med. En microneedling behandling er en kjempefin behandling for generell hudforbedring, hvis man ønsker å jobbe med aldringstegn, for de med rosacea, akne eller arr.
Bilde av en mesoterapi behandling utført med dermapen

Jeg bruker kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer

Heliocare logoDr dennis gross logodr Med Christine Schrammek logoRebiome logocolorscience logo
Microneedling med derma pen – behandlet av bemyskincare

Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling hvor jeg bruker Dermapen til å sluse inn ulike næringsstoffer ned i huden. Behandlingen blir tilpasset din hudtilstand og hva man ønsker å jobbe med.

Antioksidanter, vitaminer, mineraler og fuktmolekyler er eksempel på næringsstoffer som benyttes under behandlingen. Behandlingen kombineres med microneedling.

En behandling med mesoterapi vil gi huden din en skikkelig boost, være med på å bekjempe tidlig aldring, hjelpe mot hyperpigmenteringer, stimulerer kollagen- og elastin- produksjonen, gi deg en flott glød, en sunnere hud og en bedre hudhelse.

Noen av mine fornøyde kunder

"Jeg kan varmt anbefale å gå til Benedikte og bemyskincare! Benedikte er dyktig, svært nøye og man føler seg godt ivaretatt."
Author photo
Marianne
Hentet fra Facebook
"Anbefaler virkelig Benedikte og bemyscincare. Her får man behandlinger av super god kvalitet!"
Author photo
Ellen Kristine
Hentet fra Facebook
"Benedikte og bemyskincare anbefales på det sterkeste. Jeg har vært hos Benedikte flere ganger for ulike behandlinger og er alltid fornøyd"
Author photo
Tea
Hentet fra Facebook
"Opplever at Benedikte er veldig behagelig og har et godt kundefokus. Føler huden får en enorm glød etter behandlingen."
Author photo
Marita
Hentet fra Facebook

Bli med i kundeklubben 🤍

Fyll inn din beste e-post under for å motta varsler om tilbud og nyhetsbrev.