Om oss

Jeg heter Benedikte og er kosmetisk dermatologisk sykepleier. Jeg var ferdig sykepleier i 2013 og har tatt videreutdanning ved Senzieakademiet i Oslo.

Jeg har alltid vært opptatt av hud, hudpleie og ingredienser. Det hele startet vel da jeg i tenårene som så mange andre slet med akne. Jeg prøvde utallige produkter, men følte ikke at noe hjalp.

Jeg valgte i voksen alder å utdanne meg til sykepleier fordi jeg hadde et ønske om en meningsfull jobb hvor jeg kunne hjelpe andre og gjøre en forskjell. Tilfeldigheter eller skjebnen gjorde at jeg begynte å jobbe med plastikkirurgi, som jeg har gjort siden 2013. Utdannelsen ved Senzieakademiet bunnet i mitt ønske om å lære mer om huden, ingredienser og hvordan man best kan hjelpe andre til en sunnere hud.

Jeg er særlig opptatt av sunn hudhelse og naturlige resultater. Når du kommer til klinikken ønsker jeg å bli bedre kjent med deg og hva du ønsker å oppnå. Det er viktig for meg at du som pasient føler deg trygg og ivaretatt. Mitt mål er at jeg med min kunnskap og erfaring kan hjelpe deg å oppnå det du ønsker for en bedre hudhelse.

Som den “ingrediens-nerden” jeg er, brenner jeg etter å hjelpe andre som har utfordringer med huden. Jeg går stadig på kurs og er opptatt av å holde meg faglig oppdatert. Bemyskincare Skin Clinic er en sertifisert hudklinikk av Belotero ved Noscomed Medical Supply AS.

Dr. Nina Kristine Oliver

Nina er overlege og spesialist i plastikkirurgi. Hun er ansvarlig lege for bemyskincare Skin Clinic. Hun bidrar til at du som kunde skal få et godt resultat og den beste servicen, i tillegg til sikre en trygg behandling hos bemyskincare.
Hudpleie klinikken til bemyskincare i Vollen, Asker

Bli med i kundeklubben 🤍

Fyll inn din beste e-post under for å motta varsler om tilbud og nyhetsbrev.