Hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks er en skånsom og effektiv måte å fjerne uønsket hårvekst på. Jeg bruker mest stripsvoks, og innimellom hotwax for de mest sensitive områdene. Med stripsvoks fjerner man raskt og effektiv uønsket hårvekst. 

Hvorfor vokse? Ved å vokse er du hårfri vesentlig lenger enn ved å barbere. Voksbehandling med milde produkter skaper mindre irritasjoner i huden og er en mer skånsom hårfjerningsmetode enn barbering. 

Jeg bruker kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer

Heliocare logoDr dennis gross logodr Med Christine Schrammek logoRebiome logocolorscience logo

Forberedelser til behandlingen

Før voksbehandlingen
Du bør la hårene gro i minst 2 uker før en voksbehandling for at hårene skal være lange nok. Hårene bør være 5-10 mm før behandlingen. Skrubb gjerne huden dagen før voksingen for å unngå inngrodde hår. 

Under behandlingen 
Jeg forstår at man kan være litt nervøs før en voksbehandling, særlig hvis det er første gangen. Jeg er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt slik at det blir en behagelig opplevelse. Jeg vil gi deg all nødvendig informasjon før og etter behandlingen for å sikre et optimalt resultat.

Etter voksbehandlingen
Unngå sol, trening og bading de første 24 timene. Bruk høy solfaktor. Bruk løstsittende klær.Skrubb huden jevnlig for å unngå inngrodde hår.Etter behandlingen tar det ca. 2-4 uker før hårene gror ut igjen.

Noen av mine fornøyde kunder

"Jeg kan varmt anbefale å gå til Benedikte og bemyskincare! Benedikte er dyktig, svært nøye og man føler seg godt ivaretatt."
Author photo
Marianne
Hentet fra Facebook
"Anbefaler virkelig Benedikte og bemyscincare. Her får man behandlinger av super god kvalitet!"
Author photo
Ellen Kristine
Hentet fra Facebook
"Benedikte og bemyskincare anbefales på det sterkeste. Jeg har vært hos Benedikte flere ganger for ulike behandlinger og er alltid fornøyd"
Author photo
Tea
Hentet fra Facebook
"Opplever at Benedikte er veldig behagelig og har et godt kundefokus. Føler huden får en enorm glød etter behandlingen."
Author photo
Marita
Hentet fra Facebook

Bli med i kundeklubben 🤍

Fyll inn din beste e-post under for å motta varsler om tilbud og nyhetsbrev.